Knihy

Braiins Publishing - bitcoinové knihy

Braiins

October 1, 2020

5

Min

V rámci naší lokální vzdělávací iniciativy Braiins Publishing přinášíme českým a slovenským čtenářům překlady kvalitních zahraničních knih o Bitcoinu. Doufáme, že se komunitě tyto knihy o Bitcoinu od předních zahraničních autorů budou líbit.

Překládáme naše oblíbené knihy o Bitcoinu, protože je sami chceme.

Celé to vzniklo úplně jednoduše – chtěli jsme mít naše oblíbené bitcoinové knihy v češtině sami pro sebe. Často se nás ptají lidé na Bitcoin, nebo máme členy rodiny, kterým chceme přiblížit co vlastně v naši práci děláme a proč nás to tak moc baví. Zároveň máme pár oblíbených světových autorů, a tak jsme si řekli, že je přeložíme.

{{custom-cta}}

Je potřeba upozornit, že Bitcoin není pouze spekulativní aktivum jak je často interpretováno v médiích. A právě proto naše knihy rozhodně nepatří do kategorie investiční literatury, nýbrž vysvětlují smysl a fungování Bitcoinu - i čtenářům bez předochozích znalostí.

Knihy ke stažení zdarma

Všechny naše bitcoinové publikace najdete ke stažení zdarma na: https://www.bitperia.cz/knihy

Prodej fyzických knih

Fyzickou kopii našich knih seženete u nás na eshopu nebo u některého z našich partnerů:

Hledáme vývojáře!

Naší zákazníci jsou globální, ale schopné místní vývojáře hledáme neustále. Pokud vás zajímá oblast těžby Bitcoinu nebo máte rádi práci v progresivním tech stacku (Rust, Bitcoin, desítky serverů po celém světě se stovkami tisíc připojení za sekundu a mnohem více) tak se určitě ozvěte.

Vyvíjíme software i hardware pro bitcoinové těžaře - pojďte do toho s námi: https://braiins.com/careers
Všechny naše bitcoinové knihy k dostání na jednom místě.